Αρχή / Εκδηλώσεις / Webinar της Eλληνικής Eταιρείας Xειρουργών Eνδοκρινών Aδένων: «Ασφαλέστερη χειρουργική του θυρεοειδούς» (Τετάρτη 17/6/2020, 19:00)

Webinar της Eλληνικής Eταιρείας Xειρουργών Eνδοκρινών Aδένων: «Ασφαλέστερη χειρουργική του θυρεοειδούς» (Τετάρτη 17/6/2020, 19:00)

AGENDA

  • 19:00 – 19:05 : Εισαγωγή και Συντονισμός – Δ. Λινός
  • 19:05 – 19:15 : Προετοιμασία ασθενών για θυρεοειδεκτομή –  Γ. Τροβάς 
  • 19:15 – 19:30 : Προστασία των παλίνδρομων λαρυγγικών νεύρων με νευροδιέγερση – Κ. Βαμβακίδης
  • 19:30 – 19:40 : Προστασία των παραθυρεοειδών με νέες τεχνολογίες – Θ. Παπαβραμίδης
  • 19:40 – 19:50 : Προστασία νεύρων και παραθυρεοειδών αδένων με διαφορετική προσπέλαση – Δ. Λινός
  • 19:50 – 20:00 : Συζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

  • Δ. Λινός, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Υγεία, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Ενδοκρινών Αδένων.
  • Γ. Τροβάς, Ενδοκρινολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος Θ. Γαροφαλίδης, Αθήνα, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
  • Κ. Βαμβακίδης, Χειρουργός, Διευθυντής Ζ’ Τμήμα Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων, Ερρίκος Ντυνάν HC
  • Θ. Παπαβραμίδης, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ

με την ευγενή υποστήριξη της
UNI-PHARMA

Προκειμένου να παρακολουθήσετε ελεύθερα το webinar, μπορείτε να προεγγραφείτε μέσω της διεύθυνσης:
https://attendee.gotowebinar.com/register/7248506624245644303
(Webinar ID: 885-238-411)

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα νέο e-mail που θα περιέχει τον σύνδεσμο μέσω του οποίου θα μεταδοθεί online το webinar.Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του webinar, για να συνδεθείτε, θα πατήσετε στον παραπάνω σύνδεσμο  και αφού συμπληρώσετε πάλι το Ονοματεπώνυμο και το email σας (εικόνα 1 πιο κάτω), θα πατήσετε στο κουμπί “Join Webinar in Progress” στο κάτω μέρος της φόρμας. Στη συνέχεια (εικόνα 2) θα δεχθείτε να “κατέβει” και “εγκατασταθεί” (ή “εκτελεστεί”) στον browser σας, ένα μικρό πρόγραμμα με το όνομα GoToWebinar Opener (εικόνα 3), το οποίο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει στον Η/Υ σας το περιβάλλον παρακολούθησης και υποβολής ερωτημάτων (εικόνα 4).

(εικόνα 1)

(εικόνα 2)

(εικόνα 3)

(εικόνα 4)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα webinars είτε από σταθερό ή φορητό υπολογιστή είτε από άλλη κινητή συσκευή (tablet, κινητό τηλέφωνο), κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS ή για Android λειτουργικό.

Mπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στους εισηγητές, είτε προφορικά (ενδείκνυται), πατώντας πρώτα το κουμπί με την παλάμη,

ώστε ο τεχνικός συντονιστής να σας δώσει τον λόγο και να ανοίξει το μικρόφωνό σας για να σας ακούσουν όλοι οι συμμετέχοντες, είτε γραπτά, πληκτρολογώντας την ερώτησή σας στο πλαίσιο με τίτλο Question και στη συνέχεια πατώντας Send για να την παραλάβει ο τεχνικός συντονιστής και να την προωθήσει στον ομιλητή.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

Για την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

Με εκτίμηση,

Top