Αρχή / Διακρίσεις μελών / Άλλες Διακρίσεις / Τιμητικές Διακρίσεις

Τιμητικές Διακρίσεις

kont1. Κατά το Διεθνές Συνέδριο της International Academy of Pathology (IAP) που έλαβε χώρα στην Bangkok της Ταϋλάνδης μεταξύ 5 και 10 Οκτωβρίου του 2014, μετά από μυστική ψηφοφορία ο κ. Κοντογεώργος εξελέγη President Elect της IAP. Η επίσημη τοποθέτησή του ως President της IAP θα γίνει στη διάρκεια του (Διεθνούς Συνεδρίου της IAP/ESP στην Κολωνία το Σεπτέμβριο του 2016 και η θητεία του είναι διετής.

2. Ο Γιώργος Κοντογεώργος προσκλήθηκε να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ομάδα ταξινομήσεως των όγκων ενδοκρινών αδένων της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO), που θα λάβει χώρα στη Λυών της Γαλλίας στις 26-28 Απριλίου του 2016. Επίσης, συμμετέχει στη συγγραφή 8 κεφαλαίων που θα συμπεριληφθούν στο νέα έκδοση του Blue Book της WHO.

3. Το ερώτημα: «Ποιοί είναι οι πλέον σημαίνοντες επιστήμονες της Εργαστηριακής Ιατρικής;» τέθηκε από το περιοδικό “The Pathologist”. Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε με διεθνή ψηφοφορία τους δύο τελευταίους μήνες του 2015, για να αναδείξει τους πλέον δυναμικούς παθολογοανατόμους, απετέλεσε επίπονη διαδικασία.
Ο Γιώργος Κοντογεώργος καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στον κατάλογο των Παθολογοανατόμων παγκοσμίως (The Pathologist, τεύχος 15, 2016).
Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://thepathologist.com/the-power-list-2015/

Top