Αρχή / Εκδηλώσεις / Πρόσκληση σε Webinar της UNI-PHARMA (Τετάρτη 20/5/2020, 19:00), με θέμα: “Οστεοπόρωση & Covid-19”

Πρόσκληση σε Webinar της UNI-PHARMA (Τετάρτη 20/5/2020, 19:00), με θέμα: “Οστεοπόρωση & Covid-19”Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία και η Uni-Pharma, σας προσκαλούν σε Webinar με θέμα: “Οστεοπόρωση & Covid-19“, την Τετάρτη 20/5/2020, ώρα 19:00 έως 20:30.

Παρουσιάζουν: 

  • Αναστασιλάκης Αθανάσιος, Ενδοκρινολόγος, Επιμελητής, Ενδοκρινολογικό Τμήμα 424 ΓΣΝΕ, Θεσσαλονίκη.
  • Μάκρας Πολυζώης, Ενδοκρινολόγος, Αναπλ. Διευθυντής Ενδοκρινολογικής Κλινικής, Τμηματάρχης Έρευνας, 251 Γεν. Νοσ. Αεροπορίας, Αθήνα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (ΕΕΜΜΟ).
  • Μαυρουδής Κων/νος, Ενδοκρινολόγος, τ. Συντ. Διευθυντής Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη & Μεταβολισμού, ΓΝΑ, “Ασκληπείο”, Βούλα.

AGENDA
19:00 – 19:05: Εισαγωγή και συντονισμός. Α. Αναστασιλάκης
19:05 – 19:30: Προβλήματα στην αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης τον καιρό της πανδημίας. Π. Μάκρας
19:30 – 20:00: Βιταμίνη D και ανοσοποιητικό – Covid 19. Κ. Μαυρουδής
20:00 – 20:15: Συζήτηση

Προκειμένου να το παρακολουθήσετε ελεύθερα, μπορείτε να προεγγραφείτε μέσω της διεύθυνσης:
https://attendee.gotowebinar.com/register/2768180359034966797
(Webinar ID: 942-875-411)

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα νέο e-mail που θα περιέχει τον σύνδεσμο (link) μέσω του οποίου θα μεταδοθεί online το webinar.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

Για την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

Με εκτίμηση,

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι διαθέσιμες online θέσεις παρακολούθησης είναι 500. Στην περίπτωση που συνδεθείτε αργότερα από τους πρώτους 500 θεατές, κάνετε λίγο υπομονή. Το webinar θα βιντεοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμο για προβολή, λίγη ώρα μετά τη ζωντανή του μετάδοση, μέσω του ίδιου συνδέσμου που κάνατε και την εγγραφή σας.

 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του webinar, προκειμένου να συνδεθείτε, θα πατήσετε στον παραπάνω σύνδεσμο και αφού συμπληρώσετε πάλι το Ονοματεπώνυμο και το email σας (εικόνα 1 πιο κάτω), θα πατήσετε στο κουμπί “Join Webinar in Progress” στο κάτω μέρος της φόρμας. Στη συνέχεια (εικόνα 2) θα δεχθείτε να “κατέβει” και “εγκατασταθεί” (ή “εκτελεστεί”) στον browser σας, ένα μικρό πρόγραμμα με το όνομα GotoWebinar Opener (εικόνα 3), το οποίο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει στον Η/Υ σας το περιβάλλον παρακολούθησης και υποβολής ερωτημάτων (εικόνα 4).

(εικόνα 1)

(εικόνα 2)

(εικόνα 3)

(εικόνα 4)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα webinars είτε από σταθερό ή φορητό υπολογιστή είτε από άλλη κινητή συσκευή (tablet, κινητό τηλέφωνο), κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS ή για Android λειτουργικό.

Mπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στους εισηγητές, είτε προφορικά (ενδείκνυται), πατώντας πρώτα το κουμπί με την παλάμη,

ώστε ο τεχνικός συντονιστής να σας δώσει τον λόγο και να ανοίξει το μικρόφωνό σας για να σας ακούσουν όλοι οι συμμετέχοντες, είτε γραπτά, πληκτρολογώντας την ερώτησή σας στο πλαίσιο με τίτλο Question και στη συνέχεια πατώντας Send για να την παραλάβει ο τεχνικός συντονιστής και να την προωθήσει στον ομιλητή.

Top