Αρχή / Εκδηλώσεις / Εξορμήσεις του Συλ. Διαβητικών Ν. Δράμας, αφιερωμένες στην 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Διαβήτη

Εξορμήσεις του Συλ. Διαβητικών Ν. Δράμας, αφιερωμένες στην 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Διαβήτη

diabdram2015 posterΟ Σύλλογος Διαβητικών Νομού Δράμας, με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη, 14 Νοεμβρίου, αφιερώνει τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη στις εκπαιδευτικές εξορμήσεις για τον σακχαρώδη διαβήτη,
Σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Προσοτσάνης, ο Σύλλογος Διαβητικών ξεκινά τις εξορμήσεις από τον Δήμο Προσοτσάνης .
Στις 15 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, ο Σύλλογος Διαβητικών θα βρίσκεται, με κλιμάκιο εκπαιδευτικής εξόρμησης για τον σακχαρώδη διαβήτη, στην μητρόπολη του Δήμου Προσοτσάνης, στην Προσοτσάνη.
Ακολουθεί δεύτερη εξόρμηση 19 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα, στο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Προσοτσάνης, την Καλλιθέα.
Στις 22 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, το κλιμάκιο της ¨εξόρμησης¨ του Συλλόγου, θα επισκεφτεί το δημοτικό διαμέρισμα της Κ. Βρύσης.
Στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, ακολουθεί η επόμενη εξόρμηση του συλλόγου στο επόμενο δημοτικό διαμέρισμα , στα Κοκκινώγια.
Στις 2 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, ο Σύλλογος θα βρίσκετε στην Μικρόπολη, δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Προσοτσάνης.
Τέλος μεγάλη φιέστα θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στις 9 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι στο Φουαγέ του Διοικητηρίου Δράμας, διανέμοντας έντυπο υλικό, το περιοδικό της ομοσπονδίας, ενημερώσεις για τον διαβήτη και μετρήσεις σακχάρου αίματος
Επισημαίνετε ότι σε όλες τις ¨εξορμήσεις¨, στα παραπάνω τοπικά διαμερίσματα, θα γίνονται, εκτός από την εκπαίδευση-ενημέρωση για τα θέματα του Διαβήτη, και μετρήσεις σακχάρου αίματος.

Ο σύλλογος διαβητικών νομού Δράμας, με αφορμή, την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη, 14 Νοεμβρίου, αφιερώνει τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη στις εκπαιδευτικές εξορμήσεις για τον σακχαρώδη διαβήτη.

Top