Αρχή / Εκδήλωσης / ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ, 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STRATOS VASSILIKOS, ΑΘΗΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ, 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STRATOS VASSILIKOS, ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 04/06/2021 - 06/06/2021
00:00


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι

Μέσα σε ένα αβέβαιο περιβάλλον από κοινωνικής και πλευράς υγείας η Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία πιστή στην ανάγκη συνεργασίας πολλών διαφορετικών επιστημονικών κλάδων και ιατρικών ειδικοτήτων, για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος της υγείας και της ευδαιμονίας, διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον 12ο Πανελλήνιο Ανδρολογικό Συνέδριο ως τη μέγιστη εκπαιδευτική της εκδήλωση με υβριδική μορφή δηλαδή ταυτοχρόνως διαδικτυακά και δια ζώσης στις 4-6 Ιουνίου 2021 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός.
Η μορφή αυτή επιλέχθηκε για να καλύψει κάθε πιθανή απρόβλεπτη κατάσταση στην ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου, ενώ ταυτόχρονα με τη βοήθεια της διαδικτυακής παρουσίας εξασφάλισε τη διεθνή συμμετοχή πολλών και πολύ σημαντικών επιστημόνων στον ευρύτερο χώρο της Ανδρολογίας συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Ανδρολογίας. Για τους παραπάνω λόγους η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική και η Αγγλική και περίπου το 50% των παρουσιάσεων θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα είναι πολυθεματικό και θα καλύπτει σε συνδυασμό με τα μαθήματα της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας, που διεξάγονται διαδικτυακά και με ελεύθερη συμμετοχή ανά μήνα, όλο το φάσμα της σύγχρονης ανδρολογίας. Ο σκοπός είναι ο άνδρας να προσεγγίζεται όχι σαν ασθενής με υπογονιμότητα ή κάποια ενδοκρινική διαταραχή, αλλά πολυδιάστατα συμπεριλαμβανομένων του τρόπου ζωής, των συχνών καρδιοκυκλοφορικών και μεταβολικών παθήσεων του, της σεξουαλικότητας, των αισθητικών αναγκών και της ψυχικής υγείας του. Για το λόγο αυτό ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και βιολόγοι θα συνεργασθούμε για να παρουσιάσουμε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Εύχομαι να υποστηρίξετε το συνέδριο αλλά και την ίδια την Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία με τη συμμετοχή σας, να είστε γεροί και να σας συναντήσω πρωτίστως δια φυσικής παρουσίας το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Δρ. Ιωάννης Βακαλόπουλος FEBU, FECSM
Χειρουργός Ουρολόγος
Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας Ανδρολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας
Αντιπρόεδρος Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

Top