Αρχή / Εκδήλωσης / Θεραπευτικά Διλήμματα Στην Ενδοκρινολογία, Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, Νοσοκομείο «METROPOLITAN», Αθήνα

Θεραπευτικά Διλήμματα Στην Ενδοκρινολογία, Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, Νοσοκομείο «METROPOLITAN», Αθήνα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 21/03/2015
00:00


Picture1Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αγαπητοί φίλοι,

Στη σημερινή εποχή, με την «καταιγίδα» των θεραπευτικών οδηγιών και των αντικρουομένων guidelines, υπάρχει περισσότερο από ποτέ η ανάγκη επικαιροποίησης της γνώσης. Ειδικά στο επίπεδο της καθημερινής κλινικής πράξης, προκύπτει η ανάγκη τροποποίησης παγιωμένων θεραπευτικών αγωγών, αλλά συχνά λείπει η κριτική γνώση για την υιοθέτηση τους.

Με γνώμονα αυτή την ανάγκη σχεδιάσαμε μία ημερίδα στο Νοσοκομείο «METROPOLITAN», η οποία δεν αφορά μόνο ενδοκρινολόγους, αλλά οποιονδήποτε ιατρό ασχολείται με ενδοκρινολογικά θέματα όπως οι θυρεοειδοπάθειες, ο σακχαρώδης διαβήτης, οι διαταραχές μεταβολισμού του ασβεστίου και ζητήματα αναπαραγωγής.

Στα πλαίσια της ορθολογικής παρουσίασης θα γίνονται δύο ομιλίες από ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων, όπου θα αναδεικνύονται τα θεραπευτικά διλήμματα και στη συνέχεια θα ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση, από εγνωσμένου κύρους ομιλητή όπου με βάση τις τρέχουσες θεραπευτικές οδηγίες και την κλινική του εμπειρία θα προτείνεται η καλύτερη λύση με βάση τις αρχές της evidence based medicine και της εξατομικευμένης ιατρικής.

Είστε ευπρόσδεκτοι όλοι.

Ενδοκρινολογικό Τμήμα Νοσοκομείου

Top