Αρχή / Εκδήλωσης / Προετοιμασία για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας, 17-21 Ιανουαρίου 2022

Προετοιμασία για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας, 17-21 Ιανουαρίου 2022

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 17/01/2022 - 21/01/2022
00:00


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο η ΕΕΕ-ΠΕΕ οργανώνει και το 2022 τον φροντιστηριακό κύκλο προετοιμασίας για τις εξετάσεις ειδικότητας ενδοκρινολογίας από 17-21 Ιανουαρίου 2022.

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως στους ειδικευόμενους που διανύουν τον τελευταίο χρόνο ειδικότητας. Η άποψη του ΔΣ για τα μαθήματα αυτά είναι ότι θα πρέπει να αποφευχθούν οι θεωρητικές εισηγήσεις (στην εποχή μας οι ειδικευόμενοι έχουν πολλές δυνατότητες θεωρητικής ενημέρωσης). Αντίθετα η ανάπτυξη του κάθε θέματος θα πρέπει να γίνει με ανάλυση κλινικών περιπτώσεων που έχουν αντιμετωπίσει οι ομιλητές.

Κατά συνέπεια για την επιλογή τους λάβαμε υπ’ όψιν την κλινική και διδακτική τους εμπειρία σε κέντρα που δίνουν ειδικότητα εκτός από την όποια ειδική ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα καθώς βεβαίως και την βαθμολογία τους στα αντίστοιχα μαθήματα τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος αποφασίστηκε να προστεθούν και εισηγήσεις σε εργαστηριακά θέματα (ορμονικών προσδιορισμών και γενετικού ελέγχου) που θεωρούμε πλέον ότι αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της Ενδοκρινολογικής κλινικής πρακτικής.

Top