Αρχή / Εκδήλωσης / Virtual – Προετοιμασία για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας, 11-15 Ιανουαρίου 2021

Virtual – Προετοιμασία για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας, 11-15 Ιανουαρίου 2021

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 11/01/2021 - 15/01/2021
00:00


Δείτε εδώ το Πρόγραμμα των διαδικτυακών Μαθημάτων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο η ΕΕΕ-ΠΕΕ οργανώνει και το 2021 τον φροντιστηριακό κύκλο προετοιμασίας για τις εξετάσεις ειδικότητας ενδοκρινολογίας από 11-15 Ιανουαρίου 2021.

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως στους ειδικευόμενους που διανύουν τον τελευταίο χρόνο ειδικότητας. Η άποψη του ΔΣ για τα μαθήματα αυτά είναι ότι θα πρέπει να αποφευχθούν οι θεωρητικές εισηγήσεις (στην εποχή μας οι ειδικευόμενοι έχουν πολλές δυνατότητες θεωρητικής ενημέρωσης). Αντίθετα η ανάπτυξη του κάθε θέματος θα πρέπει να γίνει με ανάλυση κλινικών περιπτώσεων που έχουν αντιμετωπίσει οι ομιλητές.

Κατά συνέπεια για την επιλογή τους λάβαμε υπ’ όψιν την κλινική και διδακτική τους εμπειρία σε κέντρα που δίνουν ειδικότητα εκτός από την όποια ειδική ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα καθώς βεβαίως και την βαθμολογία τους στα αντίστοιχα μαθήματα τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος αποφασίστηκε να προστεθούν και εισηγήσεις σε εργαστηριακά θέματα (ορμονικών προσδιορισμών και γενετικού ελέγχου) που θεωρούμε πλέον ότι αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της Ενδοκρινολογικής κλινικής πρακτικής.

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Oι σύνδεσμοι για την παρακολούθηση κάθε ημέρας μαθημάτων είναι οι παρακάτω:

Προτείνεται να δοκιμάσετε μόνοι σας τη δυναμικότητα της σύνδεσης και την επάρκεια του εξοπλισμού σας, κάνοντας έναν έλεγχο εδώ και αμέσως μετά ένα test σύνδεσης εδώ


ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Την ημέρα διεξαγωγής του webinar, περίπου 5-10 λεπτά πριν την έναρξη, θα πατήσετε στον αντίστοιχο σύνδεσμο της ημέρας και αφού συμπληρώσετε πάλι το Ονοματεπώνυμο και το email σας (εικόνα 1 πιο κάτω), θα πατήστε το κουμπί “Join Webinar in Progress” στο κάτω μέρος της φόρμας. Στη συνέχεια (εικόνα 2) θα δεχθείτε να “κατέβει” και να “εγκατασταθεί” (ή “εκτελεστεί”) στον browser σας, ένα μικρό πρόγραμμα με το όνομα GotoWebinar Opener (εικόνα 3), το οποίο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει στον Η/Υ σας το περιβάλλον διεξαγωγής του webinar και υποδοχής των ερωτημάτων (εικόνα 4).


Δείτε πιο κάτω, μερικά ενδεικτικά στιγμιότυπα οθόνης για τη διαδικασία σύνδεσης (σε περιβάλλον Windows):

(εικόνα 1)

(εικόνα 2)

(εικόνα 3) 


(εικόνα 4)

Top