Αρχή / Εκδήλωσης / ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’18, 25-26 Ιανουαρίου 2019, Πάτρα

ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’18, 25-26 Ιανουαρίου 2019, Πάτρα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 25/01/2019 - 26/01/2019
00:00


Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μπαίνουμε στη δεύτερη 10ετία συνεχούς και επιτυχημένης επιστημονικής παρουσίας του «ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΟΣ». Μιας εκδήλωσης που ρίζωσε πλέον στην συνείδηση και το συναίσθημα όλων των ενδοκρινολόγων ως μια εκδήλωση κύρους. Νέοι συνάδελφοι που το γνώρισαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους ως εκπαιδευόμενοι, τώρα μπορεί να συμμετάσχουν ως πολλά υποσχόμενοι επιστήμονες και εισηγητές.

Η περσινή εξαιρετική επιτυχία, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της πρώτης 10ετίας, μας δημιουργεί μεγαλύτερες ευθύνες. «Το φυλάξαι τα αγαθά χαλεπώτερον  του κτήσασθαι» (το να συντηρήσεις μια επιτυχία είναι πιο δύσκολο από το να την κατακτήσεις) έλεγε ο αρχαίος ρήτορας Δημοσθένης. Στην προσπάθεια αυτή στο επερχόμενο «ΕΝΔΟΡΑΜΑ» προχωρήσαμε σε 2 αλλαγές α) προσθέσαμε νέα ενότητα με τίτλο «Διατροφή». Η Εταιρεία μας ακολουθώντας, τις απαιτήσεις των καιρών, έχει εντάξει το πεδίο αυτό στους βασικούς τομείς της επιστήμης μας και εμείς θελήσαμε να ενισχύσουμε αυτόν τον προσανατολισμό και β) αυξήσαμε τον αριθμό των έγκριτων εισηγητών από το εξωτερικό μη φειδόμενοι έξοδα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ακόμα.

Τέλος, το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΟΡΑΜΑ» θα έχει και πάλι μια εξαιρετική παρουσία. Φέτος  θα είναι αφιερωμένο στην «Ιστορία της Χαρτογραφίας», δηλαδή ένα οδοιπορικό στη δημιουργία των χαρτών από τους αρχαίους καιρούς μέχρι σήμερα. Θα υπάρχει μια εξαιρετική έκθεση με σπάνιους χάρτες που συνιστούν από μόνοι τους έργα τέχνης και μια εξίσου ενδιαφέρουσα ομιλία από τον ερευνητή στο πεδίο αυτό Καθ. Παθολογίας του ΑΠΘ Αλέξανδρο Γαρύφαλλο.

Σας περιμένουμε στην Πάτρα στις 25-26 Ιανουαρίου 2019.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή

Α. Βαγενάκης

Ν. Γεωργόπουλος

Κ. Μάρκου

Top