Αρχή / Εκδήλωσης / ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’16, 27-28 Ιανουαρίου 2017, Πάτρα

ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’16, 27-28 Ιανουαρίου 2017, Πάτρα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 27/01/2017 - 28/01/2017
00:00


first_announcement_gr_page_1Δείτε εδώ την Α’ Ανακοίνωση

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Για 9η συνεχή χρονιά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το ΕΝΔΟΡΑΜΑ`16, που θα λάβει χώρα στις 27-28 Ιανουαρίου 2017. Έχοντας την πεποίθηση ότι έχουμε αφήσει τα δύσκολα πίσω μας και αφού κατορθώσαμε τα τελευταία δύσκολα χρόνια να διατηρήσουμε ανοδική πορεία στους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες της πετυχημένης αυτής ετήσιας εκδήλωσης, αισιοδοξούμε ότι και φέτος θα ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιούργησε το παρελθόν.
Προσπαθήσαμε, λαμβάνοντας υπόψη μας και τις παρατηρήσεις σας, να διαμορφώσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι εξαιρετικοί συνάδελφοι, πρόεδροι και εισηγητές, που κοπιάζουν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διημερίδας. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Στο φετινό ΕΝΔΟΡΑΜΑ θα διατηρηθεί η ενότητα «Νέα Φάρμακα» που φαίνεται από τις προηγούμενες εμπειρίες ότι είχε ιδιαίτερη επιτυχία.
Όπως και κάθε χρόνο το σύνολο των δημοσιευμένων εργασιών που θα παρουσιασθούν, θα ενταχθεί σε καλαίσθητο τόμο και 1 CD που θα χορηγείται στους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους. Παράλληλα, ελπίζουμε ότι και φέτος το «Πολιτιστικό Ενδόραμα» θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα κατορθώσουμε να ανταποκριθούμε κατά το μεγαλύτερο μέρος στην υπόσχεση μας για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών και να μειωθεί αντίστοιχα η ταλαιπωρία σας. Του χρόνου, με τη συμπλήρωση με το καλό 10ετίας ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΟΣ, να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια καταπληκτική διαδρομή.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή

Α.Γ. Βαγενάκης,
Ν.Α. Γεωργόπουλος,
Κ.Β. Μάρκου

Top