Αρχή / Εκδήλωσης / ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’17, 26-27 Ιανουαρίου 2018, Πάτρα

ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’17, 26-27 Ιανουαρίου 2018, Πάτρα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 26/01/2018 - 27/01/2018
00:00


Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τον Ιανουάριο 2018 συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το «ΕΝΔΟΡΑΜΑ». Στο χρονικό αυτό διάστημα, όπως λέει η λαϊκή μούσα, «κύλησε πολύ νερό κάτω από τις γέφυρες».

Όλοι μεγαλώσαμε, ίσως γίναμε σοφότεροι, νέες γενιές μπήκαν στον στίβο της επιστημονικής και επαγγελματικής άμιλλας και πολύτιμοι φίλοι και συνάδελφοι δυστυχώς «έφυγαν». C’ est la vie.

Το «ΕΝΔΟΡΑΜΑ» μεγάλωσε και αυτό, αγαπήθηκε από το σύνολο της ενδοκρινολογικής κοινότητας και την αγάπησε, προσαρμόστηκε στις αλλαγές και τις απαιτήσεις των καιρών και καταγράφηκε στη συνείδηση της επιστημονικής κοινότητας ως μια εκδήλωση κύρους.

Στο πλαίσιο λοιπόν της συμπλήρωσης αυτής της δεκαετίας, θελήσαμε να δώσουμε ένα ιδιαίτερο τόνο στο «ΕΝΔΟΡΑΜΑ 17». Για τον λόγο αυτό, διατηρώντας τη βασική φιλοσοφία της εκδήλωσης, δηλαδή την ενημέρωση των Ενδοκρινολόγων για τις σημαντικότερες επιστημονικές εξελίξεις σε κάθε πεδίο της ειδικότητας, καλέσαμε ομιλητές σε όλα τα πεδία διακεκριμένους επιστήμονες του εξωτερικού δίνοντας προτεραιότητα στους Έλληνες. Σκοπός των παρουσιάσεων θα είναι η ανασκόπηση της δεκαετίας που πέρασε και η προοπτική της δεκαετίας που έρχεται.

Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή

Top