Αρχή / Εκδήλωσης / 5ο Συμπόσιο για Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες – Παιδιατρική Ανοσολογία, 21 και 22 Απριλίου 2016, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Αθήνα

5ο Συμπόσιο για Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες – Παιδιατρική Ανοσολογία, 21 και 22 Απριλίου 2016, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Αθήνα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 21/04/2016 - 22/04/2016
00:00


POSTER5

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Το Τμήμα Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» διοργανώνει το 5ο Συμπόσιο για Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες – Παιδιατρική Ανοσολογία, στις 21 και 22 Απριλίου 2016 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα.

Διακεκριμένοι και διεθνούς εμβέλειας Ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις σε ερευνητικό, διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο.

Προσδοκία μας είναι να συμβάλλουμε στην εκπαίδευση για έγκαιρη διάγνωση των νοσημάτων και σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών. Παράλληλα επιδιώκουμε την ευαισθητοποίηση των Υπηρεσιών Υγείας και την κατανόηση της σημασίας της πρόσβασης των ασθενών στην κατάλληλη και αναγκαία υποστήριξη και θεραπεία. Ευελπιστούμε να προωθήσουμε την συλλογή δεδομένων με την καταγραφή των αντίστοιχων περιπτώσεων και στη χώρα μας με σκοπό την ορθότερη πολιτική υγείας στον τομέα αυτό της Ιατρικής.

Επισυνάπτονται η Αφίσα και το Πρόγραμμα του Συμποσίου με θερμή παράκληση την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα σας, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων μελών της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Τέλος, θα σας παρακαλούσαμε για την ηλεκτρονική προώθηση του συνημμένου Newsletter του Συμποσίου, στα email των μελών της Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Ευελπιστώντας στην ενεργό υποστήριξή σας για το 5ο Συμπόσιο για Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες-Παιδιατρική Ανοσολογία,

Με εκτίμηση,

Μαρία Κανάριου
Συντονίστρια Διευθύντρια
Τμήματος Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας
Ειδικό Κέντρο & Κέντρο Αναφοράς για Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες-Παιδιατρική Ανοσολογία
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Top