Αρχή / Εκδήλωσης / 35η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση, 3-5 Δεκεμβρίου 2021, Ξενοδοχείο Domotel Xenia, Βόλος

35η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση, 3-5 Δεκεμβρίου 2021, Ξενοδοχείο Domotel Xenia, Βόλος

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 03/12/2021 - 05/12/2021
00:00


Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Για να εγγραφείτε OnLine παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

OnLine Εγγραφή

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Σας προσκαλούμε στην 35η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση που διοργανώνεται, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων (EEE-ΠΕΕ) και θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Δεκεμβρίου 2021, στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia, στο Βόλο, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης.
Η επιλογή των θεμάτων και των ομιλητών έγινε με τη συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκπαιδευτικής Επιτροπής, κατόπιν εμπεριστατωμένων εισηγήσεων των Επιστημονικών Τμημάτων (γονάδων, επινεφριδίων, θυρεοειδούς, νευρο-ενδοκρινολογίας, οστών, παιδο-ενδοκρινολογίας, παχυσαρκίας).
Κεντρικό θέμα αποτελούν ο εορτασμός των 100 χρόνων ινσουλίνης και νεώτερα δεδομένα στην παθογένεια και αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη, τα οποία πλαισιώνονται και από άλλα εξίσου ενδιαφέροντα θέματα. Οι ομιλητές είναι κυρίως Ενδοκρινολόγοι αλλά και κάποιοι συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων που έχουν κλινική και ερευνητική εμπειρία στο πεδίο αυτό.
Φροντίζοντας ιδιαίτερα τους νέους Ενδοκρινολόγους, οργανώσαμε ξανά τις εκδηλώσεις οι οποίες τα προηγούμενα τρία χρόνια είχαν δεχτεί τα εύσημα όλων, δηλαδή – «τα νέα του EASD 2021» (οι ειδικευόμενοι που έλαβαν επιχορήγηση για να το παρακολουθήσουν, θα παρουσιάσουν τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις) -«Οι ειδικευόμενοι ερωτούν οι ειδικοί απαντούν», συζήτηση καθημερινών ερωτημάτων των νέων ενδοκρινολόγων με ειδικούς
Στόχος πάντα των εκδηλώσεων της Εταιρείας μας, είναι η εκπαίδευση των νεοτέρων συναδέλφων και η ενεργοποίηση όλων των δόκιμων και τακτικών μελών στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΕΕΕ-ΠΕΕ.
Η φετινή συνάντηση θα είναι υβριδική και θα έχουμε τη χαρά να βρεθούμε ξανά με φίλους και να γνωρίσουμε νέους συναδέλφους.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας στην εκδήλωση.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος της ΕΕΕ-ΠΕΕ
Ανδρομάχη Βρυωνίδου-Μπομποτά

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το πρακτορείο Global Events.

Top