Αρχή / Εκδήλωσης / 33η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση, 22-24 Νοεμβρίου 2019, Βόλος, Ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos»

33η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση, 22-24 Νοεμβρίου 2019, Βόλος, Ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos»

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 22/11/2019 - 24/11/2019
00:00


Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Σας προσκαλούμε για μια ακόμη χρονιά στην 33η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση που διοργανώνεται στο Βόλο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων (EEE-ΠΕΕ) στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

Φέτος η συνάντησή μας αυτή αφιερώνεται στη μνήμη της συναδέλφου «Φωτεινής Παπαδοπούλου», της υπέροχης Φωτεινής μας που μας άφησε πρόσφατα, ως ελάχιστος φόρος τιμής για τη συνεχή και ουσιαστική προσφορά και παρουσία της στην Ελληνική Ενδοκρινολογία.

Η επιλογή των θεμάτων και των ομιλητών έγινε με τη συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκπαιδευτικής Επιτροπής, κατόπιν εμπεριστατωμένων εισηγήσεων των Επιστημονικών Τμημάτων (Γονάδων, Επινεφριδίων, Θυρεοειδούς, Νευρο-ενδοκρινολογίας, Οστών, Παιδο-ενδοκρινολογίας, Παχυσαρκίας). Επιλέχθηκε κεντρικός άξονας της θεματολογίας να είναι η άσκηση, από τη φυσιολογία μέχρι τη θεραπευτική της αξία, σε όλο το φάσμα της ειδικότητάς μας και όχι μόνο. Οι ομιλητές είναι κυρίως Ενδοκρινολόγοι αλλά και κάποιοι συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων που έχουν κλινική και ερευνητική εμπειρία στο πεδίο αυτό.

Φροντίζοντας ιδιαίτερα τους νέους Ενδοκρινολόγους, οργανώσαμε ξανά τις τρεις εκδηλώσεις οι οποίες πέρσι είχαν δεχτεί τα εύσημα όλων, δηλαδή
– «τα νέα του EASD 2019» (οι ειδικευόμενοι που έλαβαν επιχορήγηση για να το παρακολουθήσουν θα παρουσιάσουν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του)
– «παρουσιάσεις περιπτώσεων ασθενών» από ειδικευόμενους
– «Οι ειδικευόμενοι ερωτούν οι ειδικοί απαντούν», συζήτηση καθημερινών ερωτημάτων των νέων ενδοκρινολόγων με ειδικούς. Ο στόχος όλων των εκδηλώσεων της Εταιρείας μας είναι η εκπαίδευση των νεοτέρων συναδέλφων και η ενεργοποίηση όλων των δόκιμων μελών στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΕΕΕ-ΠΕΕ.

Η συνάντηση αυτή εκτός από την επιστημονική της σημασία έχει μείνει στη συνείδηση όλων των Ενδοκρινολόγων αλλά και των οικογενειών τους ως «Η εκδρομή μας» όπου συναντάμε χαλαρά φίλους, θυμόμαστε στιγμές, ανανεώνουμε φιλίες και γνωρίζουμε τους νέους μας συναδέλφους. Σε αυτό το επιστημονικό και κοινωνικό πνεύμα σας περιμένουμε και φέτος.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος της ΕΕΕ-ΠΕΕ

Ανδρομάχη Βρυωνίδου-Μπομποτά

_______________________________________________________

Σας ενημερώνουμε ότι η 33η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Νοεμβρίου 2019, στo Βόλο, στο Ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos».

Αριθμός έγκρισης από τον ΕΟΦ: 95742/29-7-2019

Χορηγούνται 10 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits)

Για κρατήσεις δωματίων επικοινωνείτε αποκλειστικά με τη γραμματεία της ΕΕΕ.

Κόστος εγγραφής:

Ειδικευμένοι: 80 ευρώ

Ειδικευόμενοι: Δωρεάν

Σας ενημερώνουμε επίσης πως την ημέρα του συνεδρίου, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, θα αναχωρήσει πούλμαν από Αθήνα για Βόλο, στις 10.30πμ, από τη Λ. Αλεξάνδρας μπροστά από το άγαλμα της Αθηνάς στο Πεδίον Άρεως. Η αναχώρηση για επιστροφή θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, μετά το πέρας του προγράμματος, μπροστά από το συνεδριακό χώρο.
Όσοι ενδιαφέρονται να κρατήσουν θέση στα πούλμαν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της ΕΕΕ.

Τα πούλμαν είναι μια ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας UNI-PHARMA.

Top