Αρχή / Εκδήλωσης / 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O), Αθήνα, Ξενοδοχείο “HILTON”, 6-8 Νοεμβρίου 2020

27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O), Αθήνα, Ξενοδοχείο “HILTON”, 6-8 Νοεμβρίου 2020

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 06/11/2020 - 08/11/2020
00:00


 

 

 

 

 

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O), σας προσκαλεί στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο “HILTON”, στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2020.
Το συνέδριο έχει σκοπό την υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα μεταβολικά νοσήματα των οστών.
Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε φέτος στο συνέδριό μας δύο συγγενείς επιστημονικές εταιρείες, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, οι οποίες αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και θα αναπτύξουν αντίστοιχα σε δύο στρογγυλές τράπεζες ειδικά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεταβολισμό των οστών. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία διεταιρικής ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων, με στόχο πάντα τη σφαιρική ενημέρωση.
Στο συνέδριό μας είναι προσκεκλημένοι διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές καθώς και ερευνητές που δραστηριοποιούνται και στο εξωτερικό, με σκοπό την κατά το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των νεότερων εξελίξεων στα θέματα των μεταβολικών παθήσεων των οστών.
Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, είναι ανοικτό για την προβολή ερευνητικών εργασιών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο του οστικού μεταβολισμού, σε μορφή προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων. Η υποβολή κάθε αξιόλογης εργασίας συμβάλλει στην επιτυχία του συνεδρίου μας.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου διαμορφώθηκε με βαθιά επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας. Ελπίζουμε με τη θεματολογία και τη δομή του επιστημονικού προγράμματος, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη σας.

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.27eemmo.gr.

Σας περιμένουμε στα Ιωάννινα για μία γόνιμη επιστημονική συνάντηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Μάκρας Πολυζώης

Ενδοκρινολόγος

Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019 – 2020

Top