Αρχή / Εκδήλωσης / 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας, 31/10/2018 –3/11/2018, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας, 31/10/2018 –3/11/2018, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 31/10/2018 - 03/11/2018
00:00


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα ιατρού, η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.) συνεχίζει κι εφέτος την τριαντακονταετή και πλέον επιστημονική πορεία της με τη διοργάνωση του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εσωτερικής Παθολογίας, το οποίο πραγματοποιείται στις 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα-Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.

Η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας από τις πλέον ιστορικές και σημαντικές ιατρικές εταιρείες, καθώς από το 1987 είναι η επιστημονική εταιρεία με σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία, προς όφελος των συναδέλφων παθολόγων και της ιατρικής κοινότητας γενικότερα.

Η Ε.Ε.Ε.Π έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία 20 Πανελλήνια συνέδρια, 1 Ευρωπαϊκό συνέδριο και μεγάλο αριθμό διημερίδων σε όλη την Ελλάδα. Οπωσδήποτε υπήρξε, τα τελευταία χρόνια, μια υποχώρηση στις δραστηριότητες της εταιρείας, λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας και του θανάτου του αειμνήστου Προέδρου της, Καθηγητή Σωτήρη Ράπτη.

Φιλοδοξώντας να προάγει την ιατρική γνώση και να υποβοηθήσει με κάθε τρόπο το σύγχρονο ιατρό στο δύσκολο έργο του, το Συνέδριο αυτό θα εστιάσει σε όλα εκείνα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν και τον προβληματίζουν στην καθ’ ημέρα κλινική πράξη, σήμερα και στο άμεσο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι εξειδικευμένοι στα θέματά τους διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο όλες τις νεότερες παγκόσμιες εξελίξεις στην Εσωτερική Παθολογία, μεταλαμπαδεύοντας, έτσι, τις πολύτιμες γνώσεις τους σε όλους τους νεότερους ιατρούς.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Ε.Π., είναι πεποίθησή μας ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας και θα ανοίξει νέους δρόμους στην καθημερινή κλινική μας πρακτική.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Αναπληρωτής Καθηγητής Ν. Τεντολούρης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας
και της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Top