Αρχή / Εκδήλωσης / 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής, 12-14 Οκτωβρίου 2018, Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής, 12-14 Οκτωβρίου 2018, Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 12/10/2018 - 14/10/2018
00:00


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η καθημερινή παιδιατρική πρακτική αφορά σημαντικά θέματα της σωματικής ανάπτυξης και της διατροφής του παιδιού, αλλά και της αντιμετώπισης διαφόρων διαταραχών του πεπτικού συστήματος. Η σωστή διατροφή τα πρώτα χρόνια της ζωής και η εδραίωση του μητρικού θηλασμού στο βρέφος θέτουν την σωστή βάση για την διαμόρφωση της μετέπειτα υγείας του παιδιού και αλλά και της υγείας ως ενήλικα.

Σκοπός του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής είναι να μεταφέρουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις, με παρουσίαση κλινικών περιστατικών και σύγχρονες οδηγίες καθημερινής πρακτικής στη διάγνωση, αντιμετώπιση και τη σωστή χρήση των φαρμάκων, και τον εμβολιασμό.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην βρεφική και παιδική διατροφή αλλά και στον μητρικό θηλασμό με σεμινάριο κλινικής πρακτικής.

Προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας, την υποβολή κλινικών εργασιών σας, τα οποία είναι απαραίτητα για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής
Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής,

Αίγλη Ζέλλου

Top