Αρχή / Εκδήλωσης / 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (ΕΕΧΕΑ), Αθήνα, Ξενοδοχείο ‘Caravel’, Αίθουσα « Ιλισσός», 30 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου 2015

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (ΕΕΧΕΑ), Αθήνα, Ξενοδοχείο ‘Caravel’, Αίθουσα « Ιλισσός», 30 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία / Ώρα
Ημερομηνία - 30/10/2015 - 01/11/2015
00:00


afissa_F

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (ΕΕΧΕΑ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ‘Caravel’, αίθουσα « Ιλισσός» από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2015.
Όπως σε κάθε συνέδριο της Εταιρείας μας, η θεματολογία περιλαμβάνει την χειρουργική του θυρεοειδούς αδένα, των παραθυρεοειδών, των επινεφριδίων, των νευροενδοκρινών όγκων του παγκρέατος και του πεπτικού σωλήνα. Πέραν των διαλέξεων, στρογγύλων τραπεζών, ελευθέρων ανακοινώσεων, προβολή video, θα υπάρξουν συνεδρίες με ανοιχτή συμμετοχή στην συζήτηση αμφιλεγομένων θεμάτων ενδοκρινικής χειρουργικής.
Κατά το προηγούμενο έτος πραγματοποιήθηκαν δύο επιτυχημένες επιστημονικές εκδηλώσεις της ΕΕΧΕΑ τον Μάρτιο 2014 στην Αθήνα με θέμα ‘Συστάσεις στη χειρουργική του θυρεοειδούς’ και τον Σεπτέμβριο 2014 στην Μεσσηνία. Επιπλέον έγινε με μεγάλη επιτυχία η έκδοση του πρώτου τριμηνιαίου τεύχους του 2015 του περιοδικού Hellenic Journal of Surgery, η οποία περιέλαβε αποκλειστικά 26 reviews που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στην διημερίδα της ΕΕΧΕΑ τον Μάρτιο του 2014 στην Αθήνα. Ορισμένα από αυτά χρησιμοποιούνται ήδη για την κατάρτιση των guidelines της American Thyroid Association για το 2015.
Η παρουσία διακεκριμένων συναδέλφων από το εξωτερικό σε συνδυασμό με την παρουσία συναδέλφων από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με το αντικείμενο, αποτελεί την βάση της επιτυχίας του συνεδρίου της Εταιρείας μας. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή συναδέλφων που θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο όπως επίσης η συμμετοχή ειδικευομένων χειρουργικής.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο συνέδριο της Εταιρείας μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Ν. Ζωγράφος                         Ιωάννης Μακρής
Πρόεδρος Συνεδρίου ΕΕΧΕΑ              Πρόεδρος ΕΕΧΕΑ
Διευθυντής Χειρουργικής ΓΝΑ           Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ
‘Γ. Γεννηματάς’

Top