Αρχή / Εκδηλώσεις / ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2014, 30 και 31 Ιανουαρίου 2015, Πάτρα

ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2014, 30 και 31 Ιανουαρίου 2015, Πάτρα

endoramaΔείτε εδώ το πρόγραμμα

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και φέτος στη Διημερίδα με τίτλο ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2014 που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2015. Ως Οργανωτική Επιτροπή δηλώνουμε και πάλι παρόντες με αποκλειστικό γνώμονα την επιστημονική ενημέρωση των ενδοκρινολόγων και τη διοργάνωση ενός παραγωγικού και γόνιμου διήμερου.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόκληση αυτή, φέτος προετοιμάσαμε το ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2014 λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις των συνέδρων των προηγούμενων εκδηλώσεων και τροποποιώντας τη δομή του συνεδρίου. Τροποποιήσαμε τη θεματολογία του και αντικαταστήσαμε, για λόγους ανανέωσης, την επιτυχημένη ενότητα «Εμείς και οι άλλοι» με την νέα ενότητα «Νέα φάρμακα». Στην ενότητα αυτοί άξιοι ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν νέα φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα το 2014.

Η νέα ενότητα θα έχει σπονδυλωτό χαρακτήρα και θα διαχυθεί και στις 2 ημέρες του συνεδρίου συνοδεύοντας κάθε φορά την κλασσική ενότητα στην οποία θα αναφέρονται τα φάρμακα που θα παρουσιασθούν π.χ. Σακχαρώδης Διαβήτης. Για το λόγο αυτό έγιναν και μικρές τροποποιήσεις στη σειρά παρουσίασης των κλασσικών ενοτήτων της Ενδοκρινολογίας. Είναι αυτονόητο ότι τα «Νέα φάρμακα» δεν αποτελούν κανενός τύπου δορυφορική εκδήλωση που έχει χορηγό μια συγκεκριμέν η φαρμακευτική εταιρεία.

Όπως και κάθε χρόνο το σύνολο των δημοσιευμένων εργασιών που θα παρουσιασθούν, θα ενταχθεί σε καλαίσθητο τόμο και 1 CD που θα χορηγείται στους συμμετέχοντες κατάτην εγγραφή τους.
Παράλληλα, ελπίζουμε ότι και φέτος το «Πολιτιστικό Ενδόραμα» θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Α.Γ. Βαγενάκης,
Ν.Α. Γεωργόπουλος,
Κ.Β. Μάρκου

Top