Αρχή / Εκδηλώσεις / Άλλες Ειδικότητες / 7ο Περιγεννητικό Συμπόσιο, 5 Μαρτίου 2016, Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου

7ο Περιγεννητικό Συμπόσιο, 5 Μαρτίου 2016, Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου

7delivo

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Νεογνολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνει το 7ο Περιγεννητικό Συμπόσιο, που φέρει το όνομα της διαπρεπούς Ελληνίδας Καθηγήτριας της Περιγεννητικής Ιατρικής και Νεογνολογίας στις ΗΠΑ κ. Μαρίας Δεληβοριά-Παπαδοπούλου.
Το συμπόσιο αυτό έχει επετειακό χαρακτήρα και αποτίει φόρο τιμής στους ‘Έλληνες Ιατρούς της Διασποράς. Ο αριθμός 7, για όλους τους λαούς και πολιτισμούς της γης, «ιερός» και «μυστηριακός», θεωρείται σύμβολο της τελειότητας.
Και εμείς είμαστε βέβαιοι, ότι σε αυτό το 7ο Συμπόσιό μας συμμετέχουν οι τέλειοι ομιλητές, με την Καθηγήτρια Μαρία Δεληβοριά-Παπαδοπούλου να ηγείται αυτών.
Θέμα του είναι η πάντα επίκαιρη «Πρόωρη Γέννηση», ιδωμένη από την περιγεννητική, νεογνολογική και απώτερη ηλικιακά σκοπιά, με την ανάπτυξη από τους διακεκριμένους προσκεκλημένους επιστήμονες των τελευταίων σχετικών εξελίξεων.
Όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα, κάθε εισήγηση θα ακολουθείται από 10λεπτη συζήτηση, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων, όλοι οι ομιλητές θα εκφράσουν την επιστημονική τους άποψη για σημαντικά («καυτά») ερωτήματα, που σχετίζονται με το θέμα του Συμποσίου.
Ευελπιστούμε, ότι το Συμπόσιο αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη και αντιμετώπιση στην περιγεννητική περίοδο, όσο και στη μετέπειτα ζωή, σοβαρών προβλημάτων, που σχετίζονται με την πρόωρη γέννηση και θα μείνει σε όλους αξέχαστο!

Θα ήταν τιμή και χαρά για μας να παρευρεθείτε και σε αυτό το Συμπόσιο!

Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση-Πούχνερ

Διευθύντρια Νεογνολογικής Κλινικής
Πανεπιστημίου Αθηνών

Top