Αρχή / Εκδηλώσεις / Τελικό πρόγραμμα – Δρομολόγια πούλμαν – 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού, Πόρτο Χέλι, 14-17 Μαίου 2014, Ξενοδοχείο «AKS».

Τελικό πρόγραμμα – Δρομολόγια πούλμαν – 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού, Πόρτο Χέλι, 14-17 Μαίου 2014, Ξενοδοχείο «AKS».

41Αγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού θα πραγματοποιηθεί στo Πόρτο Χέλι, από 14-17 Μαίου 2014, στο ξενοδοχείο «AKS».

Δείτε εδώ το Τελικό Πρόγραμμα

Δείτε εδώ το συνοπτικό πρόγραμμα

Δείτε εδώ τους τρόπους μετάβασης στο Πόρτο Χέλι

Το Συνέδριο θα μοριοδοτηθεί με Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. credits) αναγνωρισμένα από τον ΠΙΣ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το πρακτορείο Free Spirit.

Τηλ: 210-6048260, 210-6047476

Φαξ: 210-6047457     email: [email protected]

Θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνείτε με το πρακτορείο Free Spirit για κράτηση θέσης.

Δρομολόγια πούλμαν

Τετάρτη 14/05
Ελ.Βενιζέλος-Πόρτο Χέλι 10.15 π.μ.
Ελ.Βενιζέλος-Πόρτο Χέλι 18.45 μ.μ.

Πέμπτη 15/05
Ελ.Βενιζέλος-Πόρτο Χέλι 10.15 π.μ

Σάββατο 17/05
Πόρτο Χελι –Ελ.Βενιζέλος 14.15μ.μ

Κυριακή 18/05
Πόρτο Χέλι – Ελ.Βενιζέλος 08.00 π.μ

Οι διαστάσεις των poster δεν πρέπει να ξεπερνούν το 0,90εκ x 1,10εκ.

Μπορείτε να υποβάλετε τις εργασίες σας (abstracts) για το 41ο ΠΕΣ όπως επίσης και τις εργασίες για τα Βραβεία, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΕ έως και τις 17 Φεβρουαρίου 2014.

Δείτε εδώ υπόδειγμα εργασίας με οδηγίες για σωστή υποβολή.

(Η εργασία που παρουσιάζεται σαν υπόδειγμα έχει υποβληθεί στο 37ο ΠΕΣ και η επιλογή της είναι τυχαία)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1. Οι εργασίες πρέπει να έχουν σχεδιασθεί και εκτελεσθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
2. Κάθε εργασία υποβάλλεται σε πλήρη μορφή.
3. Κάθε εργασία υποβάλλεται για ένα μόνο βραβείο, το οποίο καθορίζεται από τον υποψήφιο. Για κάθε βραβείο μπορεί να υποβληθεί μία μόνο εργασία με τον ίδιο συγγραφέα.
4. Όλες οι εργασίες πρέπει να είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, πλην των εργασιών για το βραβείο “Εις μνήμην Δ. Ίκκου”, το βραβείο Βασικής Έρευνας στην Ενδοκρινολογία και το βραβείο Δ. Αναστ. Κούτρα.

Βραβεία

1. Βραβείο Δ. Ίκκου       3000 €   (Με την ευγενική χορηγία της Βιοιατρικής)
Απονέμεται στην καλύτερη κλινική εργασία στην Ενδοκρινολογία που δημοσιεύθηκε το 2013  σε διεθνές περιοδικό που αναφέρεται στο PubMed και έχει impact factor. Ο πρώτος  συγγραφέας πρέπει να είναι είτε τακτικό ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ  είτε παιδοενδοκρινολόγος.

2. Βραβείο Βασικής  Έρευνας στην Ενδοκρινολογία         1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με έμφαση στη βασική έρευνα στην Eνδοκρινολογία που δημοσιεύθηκε το 2013 σε διεθνές περιοδικό που αναφέρεται στο PubMed και έχει impact factor. Ο πρώτος ή ο τελευταίος συγγραφέας πρέπει να είναι τακτικό, πάρεδρο ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ.

3. Βραβείο  Ι. Γιαννάτου                                 1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με αντικείμενο την έρευνα στην κλινική Ενδοκρινολογία. Η εργασία δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί ή ανακοινωθεί σε πλήρη ή μερική μορφή σε προηγούμενα συνέδρια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ο πρώτος  συγγραφέας πρέπει να είναι είτε τακτικό ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ  είτε παιδοενδοκρινολόγος. Οι εργασίες που κατατίθενται για το συγκεκριμένο βραβείο επιτρέπεται να κατατεθούν και ως εργασίες προφορικές ή αναρτημένες στο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο εφόσον ή κατάθεση δεν έρχεται σε αντίφαση με τις προϋποθέσεις υποβολής των άλλων βραβείων.

4. Βραβείο  Σ. Πιτούλη                        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με αντικείμενο τη βασική έρευνα στην Ενδοκρινολογία. Η εργασία δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί ή ανακοινωθεί σε πλήρη ή μερική μορφή σε προηγούμενα συνέδρια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.  Ο πρώτος ή ο τελευταίος συγγραφέας πρέπει να είναι τακτικό, πάρεδρο ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ. Οι εργασίες που κατατίθενται για το συγκεκριμένο βραβείο επιτρέπεται να κατατεθούν και ως εργασίες προφορικές ή αναρτημένες στο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο εφόσον ή κατάθεση δεν έρχεται σε αντίφαση με τις προϋποθέσεις υποβολής των άλλων βραβείων.

5. Βραβείο της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη προφορική εργασία που παρουσιάσθηκε στο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο με πρώτο συγγραφέα ειδικευόμενο στην Ενδοκρινολογία.

6. Βραβείο Α. Φαρμακιώτη                                  1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση που παρουσιάσθηκε στο  Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο.

7. Βραβείο Δημητρίου Αναστ. Κούτρα                 1500 €
Απονέμεται στην εργασία που έχει δημοσιευθεί σε διεθνές επιστημονικό ιατρικό περιοδικό  το 2013 με κατά προτίμηση κλινικό θέμα στο θυρεοειδή αδένα και εν ελλείψει του εργαστηριακού ή πειραματικού περιεχομένου στο θυρεοειδή (όχι όμως ανασκόπηση). Ο πρώτος συγγραφέας να είναι ιατρός ενδοκρινολόγος μέλος της ΕΕΕ και η εργασία να έχει εκτελεσθεί εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

Top