Αρχή / Εκδηλώσεις / 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού, 17-20 Απριλίου 2013, Ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental Hotel», Αθήνα

40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού, 17-20 Απριλίου 2013, Ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental Hotel», Αθήνα

40pesΑγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 17-20 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental Hotel».

Το Συνέδριο θα μοριοδοτηθεί με 20 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. credits) αναγνωρισμένα από τον ΠΙΣ.

Δείτε εδώ το τελικό πρόγραμμα

Δείτε εδώ τη φόρμα εγγραφής

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το πρακτορείο Free Spirit.

Τηλ: 210-6048260, 210-6047476

Φαξ: 210-6047457     email: [email protected]

Οι διαστάσεις των poster δεν πρέπει να ξεπερνούν το 0,90εκ x 1,10εκ.

Μπορείτε να υποβάλετε τις εργασίες σας (abstracts) για το 40ο ΠΕΣ όπως επίσης και τις εργασίες για τα Βραβεία, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΕ έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2013.

Δείτε εδώ υπόδειγμα εργασίας με οδηγίες για σωστή υποβολή.

(Η εργασία που παρουσιάζεται σαν υπόδειγμα έχει υποβληθεί στο 37ο ΠΕΣ και η επιλογή της είναι τυχαία)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1. Οι εργασίες πρέπει να έχουν σχεδιασθεί και εκτελεσθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
2. Κάθε εργασία υποβάλλεται σε πλήρη μορφή.
3. Κάθε εργασία υποβάλλεται για ένα μόνο βραβείο, το οποίο καθορίζεται από τον υποψήφιο. Για κάθε βραβείο μπορεί να υποβληθεί μία μόνο εργασία με τον ίδιο συγγραφέα.
4. Όλες οι εργασίες πρέπει να είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, πλην των εργασιών για το βραβείο “Εις μνήμην Δ. Ίκκου”, το βραβείο Βασικής Έρευνας στην Ενδοκρινολογία και το βραβείο Δ. Αναστ. Κούτρα.

Βραβεία

1. Βραβείο Δ. Ίκκου                        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη κλινική εργασία στην Ενδοκρινολογία που δημοσιεύθηκε το 2012  σε διεθνές περιοδικό που αναφέρεται στο PubMed και έχει impact factor. Ο πρώτος  συγγραφέας πρέπει να είναι είτε τακτικό ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ  είτε παιδοενδοκρινολόγος.

2. Βραβείο Βασικής  Έρευνας στην Ενδοκρινολογία         1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με έμφαση στη βασική έρευνα στην Eνδοκρινολογία που δημοσιεύθηκε το 2012 σε διεθνές περιοδικό που αναφέρεται στο PubMed και έχει impact factor. Ο πρώτος ή ο τελευταίος συγγραφέας πρέπει να είναι τακτικό, πάρεδρο ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ.

3. Βραβείο  Ι. Γιαννάτου                                 1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με αντικείμενο την έρευνα στην κλινική Ενδοκρινολογία. Η εργασία δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί ή ανακοινωθεί σε πλήρη ή μερική μορφή σε προηγούμενα συνέδρια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ο πρώτος  συγγραφέας πρέπει να είναι είτε τακτικό ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ  είτε παιδοενδοκρινολόγος.

4. Βραβείο  Σ. Πιτούλη                        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με αντικείμενο τη βασική έρευνα στην Ενδοκρινολογία. Η εργασία δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί ή ανακοινωθεί σε πλήρη ή μερική μορφή σε προηγούμενα συνέδρια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.  Ο πρώτος ή ο τελευταίος συγγραφέας πρέπει να είναι τακτικό, πάρεδρο ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ.

5. Βραβείο της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη προφορική εργασία που παρουσιάσθηκε στο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο με πρώτο συγγραφέα ειδικευόμενο στην Ενδοκρινολογία.

6. Βραβείο Α. Φαρμακιώτη                                  1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση που παρουσιάσθηκε στο  Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο.

7. Βραβείο Δημητρίου Αναστ. Κούτρα                 1500 €
Απονέμεται στην εργασία που έχει δημοσιευθεί σε διεθνές επιστημονικό ιατρικό περιοδικό  το 2012 με κατά προτίμηση κλινικό θέμα στο θυρεοειδή αδένα και εν ελλείψει του εργαστηριακού ή πειραματικού περιεχομένου στο θυρεοειδή (όχι όμως ανασκόπηση). Ο πρώτος συγγραφέας να είναι ιατρός ενδοκρινολόγος μέλος της ΕΕΕ και η εργασία να έχει εκτελεσθεί εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

Top