Αρχή / Εκδηλώσεις / 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού – 39th Panhellenic Congress of Endocrinology and Metabolism

39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού – 39th Panhellenic Congress of Endocrinology and Metabolism

Αγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 4-7 Απριλίου 2012, στο ξενοδοχείο “Athenaeum InterContinental”.

Δείτε εδώ το τελικό πρόγραμμα

Οι διαστάσεις των poster δεν πρέπει να ξεπερνούν το 0,90εκ x 1,10εκ.

Για πληροφορίες δείτε εδώ ή μπορείτε να επικοινωνείτε με το πρακτορείο Free Spirit.

Τηλ: 210-6048260, 210-6047476

Φαξ: 210-6047457     email: [email protected]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1. Οι εργασίες πρέπει να έχουν σχεδιασθεί και εκτελεσθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
2. Κάθε εργασία υποβάλλεται σε πλήρη μορφή.
3. Κάθε εργασία υποβάλλεται για ένα μόνο βραβείο, το οποίο καθορίζεται από τον υποψήφιο. Για κάθε βραβείο μπορεί να υποβληθεί μία μόνο εργασία με τον ίδιο συγγραφέα.
4. Όλες οι εργασίες πρέπει να είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, πλην των εργασιών για το βραβείο “Εις μνήμην Δ. Ίκκου”, το βραβείο Βασικής Έρευνας στην Ενδοκρινολογία και το βραβείο Δ. Αναστ. Κούτρα.

Βραβεία

1. Βραβείο Δ. Ίκκου                        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη κλινική εργασία στην Ενδοκρινολογία που δημοσιεύθηκε το 2011  σε διεθνές περιοδικό που αναφέρεται στο PubMed και έχει impact factor. Ο πρώτος  συγγραφέας πρέπει να είναι είτε τακτικό ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ  είτε παιδοενδοκρινολόγος.

2. Βραβείο Βασικής  Έρευνας στην Ενδοκρινολογία         1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με έμφαση στη βασική έρευνα στην Eνδοκρινολογία που δημοσιεύθηκε το 2011 σε διεθνές περιοδικό που αναφέρεται στο PubMed και έχει impact factor. Ο πρώτος ή ο τελευταίος συγγραφέας πρέπει να είναι τακτικό, πάρεδρο ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ.

3. Βραβείο  Ι. Γιαννάτου                                 1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με αντικείμενο την έρευνα στην κλινική Ενδοκρινολογία. Η εργασία δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί ή ανακοινωθεί σε πλήρη ή μερική μορφή σε προηγούμενα συνέδρια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ο πρώτος  συγγραφέας πρέπει να είναι είτε τακτικό ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ  είτε παιδοενδοκρινολόγος.

4. Βραβείο  Σ. Πιτούλη                        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη εργασία με αντικείμενο τη βασική έρευνα στην Ενδοκρινολογία. Η εργασία δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί ή ανακοινωθεί σε πλήρη ή μερική μορφή σε προηγούμενα συνέδρια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.  Ο πρώτος ή ο τελευταίος συγγραφέας πρέπει να είναι τακτικό, πάρεδρο ή δόκιμο μέλος της ΕΕΕ-ΠΕΕ.

5. Βραβείο της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας        1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη προφορική εργασία που παρουσιάσθηκε στο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο με πρώτο συγγραφέα ειδικευόμενο στην Ενδοκρινολογία.

6. Βραβείο Α. Φαρμακιώτη                                  1500 €
Απονέμεται στην καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση που παρουσιάσθηκε στο  Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο.

7. Βραβείο Δημητρίου Αναστ. Κούτρα                 1500 €
Απονέμεται στην εργασία που έχει δημοσιευθεί σε διεθνές επιστημονικό ιατρικό περιοδικό  το 2011 με κατά προτίμηση κλινικό θέμα στο θυρεοειδή αδένα και εν ελλείψει του εργαστηριακού ή πειραματικού περιεχομένου στο θυρεοειδή (όχι όμως ανασκόπηση). Ο πρώτος συγγραφέας να είναι ιατρός ενδοκρινολόγος μέλος της ΕΕΕ και η εργασία να έχει εκτελεσθεί εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

Dear Members,

We would like to inform you that the Hellenic Endocrine Society will organize the 39th Panhellenic Congress of Endocrinology and Metabolism, on the 4th – 7th of April 2012, at the Athenaeum InterContinental Hotel, in Athens, Greece.

The scientific program will be announced soon.

Top