Αρχή / Πρώτη Σελίδα / Δελτίο Τύπου – Webinar Αντισύλληψη 19/6/2022

Δελτίο Τύπου – Webinar Αντισύλληψη 19/6/2022

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

Αντισύλληψη είναι η χρήση διαφόρων μεθόδων για την αποφυγή ή την ελάττωση της πιθανότητας εγκυμοσύνης. Ποιες είναι οι μέθοδοι αντισύλληψης, σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται και κάθε πότε πρέπει να χορηγούνται;
Με το πρόβλημα των ανεπιθύμητων εγκυμοσυνών, ειδικά σε νεαρές ηλικίες, να αυξάνεται, είναι σημαντικό κάθε γυναίκα να γνωρίζει τα πάντα γύρω από την αντισύλληψη και την αποτελεσματικότητα των μεθόδων της.
Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού, η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης & Αναπαραγωγικής Υγείας, την Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας και την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής & Εφηβικής Ενδοκρινολογίας διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την Αντισύλληψη, την Κυριακή 19 Ιουνίου.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 20:00 το βράδυ. Οι ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι ειδικοί οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα νεότερα δεδομένα για τους τρόπους αντισύλληψης στην εφηβεία και στην ενήλικη ζωή, τα οφέλη αλλά και τις δυνητικές παρενέργειές τους καθώς και τα νεότερα δεδομένα για τις μη αντισυλληπτικές δράσεις των ορμονικών αντισυλληπτικών.

Top