Αρχή / Νέα - Ανακοινώσεις / Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και 2, 18 και 19 Νοεμβρίου 2014, Mετρό Συντάγματος

Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και 2, 18 και 19 Νοεμβρίου 2014, Mετρό Συντάγματος

indexΑγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 18 και 19 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, η ιδιαίτερα επιτυχημένη διημερίδα του ΕΛΟΔΙ με θέμα: ‘’Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και 2’’, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος και ότι η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία και την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, έχουν ευγενώς προσφερθεί οι παρακάτω γιατροί ονομαστικά, τους οποίους, και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον καθένα ξεχωριστά για τη συμβολή του:

Από το Νοσοκομείο ‘’Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ’’

ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΚΟΔΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

και από το Νοσοκομείο ‘’ΑΤΤΙΚΟΝ’’

ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΜΩΡΑΙΤΟΥ ΚΡΙΣΤΗ
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΧΡΥΣΑ

Οι παραπάνω γιατροί θα στελεχώσουν ένα ιατρείο από τις 9:00 πμ. έως τις 20:00 μμ. όπου στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα πραγματοποιούνται μέτρηση σακχάρου, εξέταση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης, συμβουλευτική από ιατρούς- με κατ’ ιδίαν συνεντεύξεις – προς τους ασθενείς, εξέταση διαβητικού ποδιού και οφθαλμολογική εξέταση.

Για το Δ.Σ. της  Ε.Ε.Ε.-Π.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος          Η Γεν. Γραμματέας

Γ. Μαστοράκος      Μ. Τζανέλα

Top