Αρχική Σελίδα / Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου για τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εξέτασης του πληθυσμού στο Βουργαρέλι, Ν. Άρτας

Αθήνα, 15/11/ 2017

Αρ. Πρωτ.:329

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ελληνικής   Ενδοκρινολογικής Εταιρείας- Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων, σε συνεργασία με την Φαρμακευτική εταιρεία Uni-Pharma σας ενημερώνουν ότι στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017,  πραγματοποιήθηκε το τέταρτο μέρος της διενέργειας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εξέτασης του πληθυσμού, στο ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ, Ν. Άρτας.

H Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία θέτει υπό την σκέπη της αυτήν τη δράση με την ενεργό συμμετοχή Ενδοκρινολόγων γιατρών.

Η διενέργεια αυτή είναι δωρεάν για όλους και περιλαμβάνει κυρίως  εξετάσεις θυρεοειδή με υπερήχους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν ιδιαίτερα την  εταιρεία UNIPHARMA για την ευγενική στήριξη όλης της δράσης αυτής, τους  γιατρούς  Ενδοκρινολόγους για την ενεργό συμμετοχή τους  και συγκεκριμένα:

κκ.

• ΒΑΣΣΗ Ιωάννη
  • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Βασιλική
  • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ Νεοκλή
  • ΓΡΥΠΑΙΟΥ Χριστοδούλα
  • ΛΑΚΚΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ Έλλη
  • ΞΗΤΑ Νεκταρία

Για την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
Ζ. Μούσλεχ

Η Γεν. Γραμματέας